Julkaistu

Skillcode X Saranen: Rakennamme yhdessä vaikuttavia osaamisratkaisuja yhteiskunnan, yritysten ja yksilöiden tarpeisiin

Nykyosaajien osaamisen uudistaminen ja jatkuva oppiminen ovat keskeisiä osaamispulan ratkaisun keinoja. Vauhdittaaksemme oppimisratkaisuiden kehittämistä ja niihin panostamista, eriytämme Sarasesta 10.5.2023  uudenlaisen modernin oppimisyhtiön Skillcode Oy:n.  Yhtiö on Suomen ensimmäinen oppimisyhtiö, jonka missiona on luoda liiketoimintalähtöisiä ja aidosti vaikuttavia oppimisratkaisuja yritysten kasvun mahdollistamiseksi.

Re-ja upskilling oppimisohjelmat, johdon osaamistyöpajat sekä erilaiset oppimisen valmennukset toteuttaa jatkossa Skillcode. Saranen toimii edelleen kokonaisvaltaisena osaamisen johtamisen kumppanina ja tukee rekrytoivien koulutusohjelmien kautta osaamisen hankinnassa ja muutospalveluiden kautta sopeutustilanteissa.

Skillcode ja Saranen tulevat jatkossa tekemään tiivistä yhteistyötä yhä vaikuttavampien ja työelämälähtöisempien oppimispolkujen rakentamisessa.  Uskomme, että yhdessä pystymme vastaamaan yhä paremmin markkinan laajentuviin ja nopeasti kehittyviin osaamis- ja oppimistarpeisiin aina uuden osaamisen hankinnasta, osaamisen kehittämiseen ja tarvittaessa luopumiseenkin liittyen. Skillcode on Sarasen tapaan osa Barona yhteisöä. Lisätietoja www.skillcode.fi.

 

Yhdessä olemme enemmän!

Jenni Kankkunen, Skillcode & Janne Lindfors, Saranen

Takaisin

Lue myös

Julkaistu 4.5.2023

Skillcode rakentaa yhdessä kanssa Visman oppimiskulttuuria ja urajohtamista Vismalla

Toteutamme yhdessä Visma Boost -upskilling ohjelmaa dataan ja analytiikkaan liittyen sekä vahvistamme valmennusten avulla vismalaisten oppimiskykyä ja ketterän urakehityksen taitoja. Lue lisää