Skillcoden tiimi ryhmäkuvassa.
Jenni Kankkunen, Skillcode.

Jenni Kankkunen

Founder and Business Director, Future Skills Coach

jenni.kankkunen@skillcode.fi
+358 40 064 8863

Linkedin

Jenni on intohimoinen yritysten ja yksilöiden osaamisen oivalluttaja ja rakentaja. Jenni on konsultoinut yli 100 kasvuyritystä osaamisen johtamisessa sekä auttanut Suomen suurimpia yrityksiä osaamisen muutostilanteissa. Jenni on myös kirjoittanut Kohti – Ketterän urakehityksen työkirjan ja valmentaa niin yksilöitä kuin yrityksiäkin ketterästä urajohtamisesta ja oppimisen teemoista. Jenniä draivaa erityisesti oppimisen vaikuttavuus liiketoimintaan ja sen tulokseen. Jenni luotsaa Skillcoden kasvua ja asiakasyhteistyötä. Vapaa-ajallaan Jenni opettelee kilpatanssia ja suunnittelee seuraavaa matkaa Italiaan.

Marjo Kaukoniemi, Skillcode.

Marjo Kaukoniemi

Learning Concepts Lead

marjo.kaukoniemi@skillcode.fi
+358 44 055 5594

Linkedin

Lady Reskillerinäkin tunnettu Marjo vastaa Skillcoden oppimisen konsepteista sekä erinomaisesta oppimiskokemuksesta. Marjon asiakaslähtöinen yhdessä tekemisen mentaliteetti takaa sen, että oppimisratkaisujen kokonaisuudet ovat innostavia ja aidosti vaikuttavia – niin osallistujille kuin yrityksillekin. Viimeisten viiden vuoden aikana Marjo on toteuttanut yli 20 koulutus- ja oppimisohjelmaa lähes kymmenen eri toimialan osaamistarpeisiin. Vapaa-ajallaan Marjo viettää perhearjen lisäksi aikaansa valokuvausyrityksensä parissa.

Skillcode Sami Kohonen

Sami Kohonen

Head of Training Services and Partners, Team and social learning Coach

sami.kohonen@skillcode.fi
+358 50 592 0658

Linkedin

Samin hyppysissä ovat koulutustoimintamme ja timanttiset koulutuskumppanimme, joiden kanssa Sami luo vaikuttavia oppimispolkuja yritysten ja yksilöiden tarpeisiin. Samista huokuu yli 10 vuoden kokemus kouluttajakumppaniyhteistyöstä, palveluiden rakentamisesta sekä valmentamisesta. Koulutustoiminnan lisäksi Samin sydän sykkii työyhteisöjen valmennuksille, joilla luodaan hedelmällinen maaperä oppimiselle ja toimivalle vuorovaikutukselle. Maisemavalokuvauksesta syttyvä Sami on myös vankkumaton Susijengin kannattaja.

Hanna-Mari Toivanen, Skillcode.

Hanna-Mari Toivanen

Learning Specialist

hanna-mari.toivanen@skillcode.fi
+358 44 491 9559

Linkedin

Hanna-Mari vastaa yhdessä Samin kanssa koulutuspalveluidemme rakentamisesta ja toteuttamisesta asiakkaillemme. Hanna-Mari on oppimisratkaisuiden moniottelija, joka pitää kaikki langat käsissään ja asiakaskokemuksen aina etusijalla. Hanna-Mari on rakentanut kymmeniä oppimisratkaisuja osaajamarkkinan tarpeisiin ja todistanut, että oppiminen on välttämätöntä muuttuvassa työelämässä. Vapaa-ajallaan Hanna-Marin voi bongata merellisen Helsingin ääreltä lenkkarit jalassa ja äänikirjat kuulokkeissa.